Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • jonagoldstraat 5
    6515 EM nijmegen
  • 024-3480020

tandartspraktijk oosterhout

Praktijk gelegen in Nijmegen noord, waalsprong gebied, voor patienten woonachtend in waalsprong, lent, oosterhout (gld) en slijk ewijk.

Onze praktijk

In deze tijd , waarin grootschalige centra een trend lijken te zijn, hebben wij er heel nadrukkelijk voor gekozen geen 'behandelfabriek' te zijn.

De praktijk is relatief klein, en het aantal medewerkers is beperkt. Dit stelt ons in staat om u een persoonlijke benadering te bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het kan zijn om vertrouwde gezichten te zien. Dit geldt in het bijzonder voor mensen voor wie het tandartsbezoek een stressvolle gebeurtenis is.

Er wordt gewerkt volgens een concept waarbij onze assistentes een deel van het voorbereidende werk van de behandeling voor hun rekening nemen. Dit heeft voor u als voordeel , dat de wachttijden aanzienlijk bekort kunnen worden. Bovendien kan de tandarts zich hierdoor nog beter richten op de specifieke tandheelkundige handelingen. Deze worden dus altijd door de tandarts uitgevoerd.


Naast de algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor andere specialisaties:

Cosmetische tandheelkunde (scroll naar beneden voor before&after foto's)
Kroon en brugwerk
Implantologie
Parodontologie / Tandvleesbehandelingen
Endodontologie / Wortelkanaalbehandelingen
Prothetiek / Kunstgebitten
Bleken van tanden
Gebitsprothesen op Implantaten
Kindertandheelkunde

Wij vinden het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen het vak. Door tandarts en assistentes worden regelmatig cursussen bezocht.Hierdoor blijft u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige zorg die afgestemd is op de meest recente inzichten en technieken.Deze tandarts in het kort

Behandelingen

  • Gebitsverfraaiing
  • Implantaten
  • Kunstmatig gebit
  • MondhygiĆ«ne
  • Tandvleesproblemen
  • Wortelkanaalbehandelingen

Wachtlijst:

Nee