Tandartsenpraktijk de Zevenhont


Zevenhontseweg 5 5231 GZ 's-Hertogenbosch
073-6417722 Klik om te bellen

Over Tandartsenpraktijk de Zevenhont

De filosofie van tandartsenpraktijk de Zevenhont is om samen met u te streven naar een gezond, stralend en sterk gebit. Door gebruik te maken van de modernste apparatuur en technieken helpen we u uw tandheelkundige wensen waar te maken.
Tandartsenpraktijk De Zevenhont biedt u alle tandheelkundige zorg onder één dak. Patiëntgerichtheid, kwaliteit, doelmatigheid en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal. Samen komen we tot de beste aanpak; u zit niet lijdzaam in de stoel, maar beslist mee over de beste aanpak.

De praktijk stelt zich uitdrukkelijk open aan een breed publiek en wil zich onderscheiden door hoogwaardige moderne tandheelkunde te bieden met een hoog nivo van service en dienstverlening. Tandartspraktijk de Zevenhont is voortdurend bezig met opleiding, kwaliteit en verbetering om een full service praktijk te zijn. We werken in een team van tandartsen die zich hebben bekwaamd in deelgebieden waaronder Implantologie, Esthetische en Cosmetische tandheelkunde, Orthodontie, Mondhygiëne, Parodontologie, Endodontologie en Kindertandheelkunde. Zo kunnen wij u op elk technisch vlak binnen de tandheelkunde van dienst zijn. Daarnaast is er onder andere de mogelijkheid om buiten kantooruren behandeld te worden, bieden we korte wachttijden, hebben wij een goede telefonische bereikbaarheid en een efficiënte planning.  


We heten u van harte welkom in onze praktijk.

Foto's

Tandartsenpraktijk de Zevenhont in het kort

Behandelingen

Bleken
Gebitsverfraaiing
Implantaten
Kaakgewrichtsproblemen
Kindertandheelkunde
Kindertandverzorgende
Kunstmatig gebit
Mondhygiëne
Tandvleesproblemen
Wortelkanaalbehandelingen

Neemt patiënten aan

Ja

Onze locatie

Tandartsenpraktijk de Zevenhont


Zevenhontseweg 5 5231 GZ 's-Hertogenbosch
073-6417722 Klik om te bellen