Tandartspraktijk Ringers


Kwintrum 7 / 8 2295 HZ Kwintsheul
0174297322 Klik om te bellen

Over Tandartspraktijk Ringers

Beste lezer,

Tandartspraktijk Ringers is een algemene tandartspraktijk gelegen in kwintsheul die qua tandheelkundige technieken up to date is. Tandarts Ringers is een gespecialiserde tandarts in o.a. algemene tandheelkunde zoals vullen, kroon- en brugwerk, gebitscontroles, wortelkanaalbehandelingen, maar ook implantologie, prothese werken, kleine chirugische behandelingen, orthodontie, kroon- en brugwerk en facings, tandvleesproblemen, kindertandheelkunde. Zijn team is versterkt met een mondhygiëniste, vier preventie-assistenten, een tandartsassistente en twee balie medewerkers. 

Binnen ons team is er behandelmogelijkheid voor jong tot oud. maar ook mensen die angstig zijn voor de tandartsbehandelimgen bieden wij een mooie uitkomst. Tandartspraktijk Ringers heeft tot op heden vele succes geboekt door angstpatiënten onder lachgas te behandelen. Tevens kan dit systeem ook toegepast worden bij patiënten met kokhalsreflexen. 

Onze mondhygiëniste is naast het behandelen van medium tot ernstige tandvleesbehandelen, ook gespecialiseerd in het behandelen van implantaatpatiënten en kindertandheelkunde. 

Patiënten kunnen bij ons in de prakrijk ook pijnloos verdoofd worden met de zogehete "Quicksleeper". Een techniek van verdoving waarbij geheel geen pijn meer voelt. 

U bent van harte welkom in onze praktijk.

Met vriendelijke groet,

Team Ringers 

Behandelingen

Beugels
Gebitsverfraaiing
Implantaten
Kaakgewrichtsproblemen
Kindertandheelkunde
Kunstmatig gebit
Lachgassedatie
Mondhygiëne
Tandvleesproblemen
Wortelkanaalbehandelingen

Onze locatie

Tandartspraktijk Ringers


Kwintrum 7 / 8 2295 HZ Kwintsheul
0174297322 Klik om te bellen