Terug

Gaatje gevuld, toelichting gevraagt

Berry de Vries

Hallo

Laatst heb ik een gaatje in een van mijn voortanden laten vullen. Dit gat zat aan de achterkant. Tijdens de 'operatie' kwam er veel gezucht van de tandarts en moesten verschillende handelingen herhaald worden. Hierbij werd er ook iets tussen mijn tanden gezet (ik vermoed om ruimte te creeren). Ook werden er doorzichtige 'strips' tegen de binnenkant van mijn tanden aangezet en verhit. Na afloop werd er niet veel gezegt behalve dat het klaar was. Ik kan mij deze doorzichtige strips etc niet herinneren bij een eerdere keer, en vraag mij erg af wat dit geweest kan zijn. Ook lijkt er vanaf de voorkant een 'gel' tussen mijn twee voortanden te zitten, je moet hier wel heel goed voor kijken. De tand voelt ook anders aan de binnenkant.

Goed waarschijnlijk een hoop zorgen om niks maar ik hoop dat iemand toelichting kan geven wat dit zou kunnen zijn. Of dat ik mogelijk nog een controlle bij een andere tandarts moet laten uitvoeren?

Alvast bedankt,


1 Antwoord

Antwoord van JTV mondzorg voor kids

Beste Berry,

Zou je zo vriendelijk willen zijn wat meer gegevens ( geboortedatum )toe te sturen? Is de genoemde behandeling door een tandarts van JTV Mondzorg voor kids uitgevoerd?

Je kunt mailen naar nijmegen@mondzorgvoorkids.nl

Met vriendelijke groet,

 

Carla van der Honing

JTV Mondzorg voor kids.